ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εάν το προϊόν σας έχει καταστραφεί ή δεν λειτουργεί κατά τη μεταφορά, ενημερώστε μας μόλις παραλάβετε τη συσκευασία. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και θα αντιμετωπίσουμε το παράπονό σας κατά προτεραιότητα. Στείλτε στο e-mail info@twinnytube.gr :

  • φωτογραφία/βίντεο του προϊόντος που δείχνει ξεκάθαρα την τοποθεσία της ζημιάς (μαζί με περιγραφή της ζημιάς)
  • αριθμός παραγγελίας

Στο θέμα του e-mail γράψτε ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ και προσθέστε το όνομα του προϊόντος.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Σύμφωνα με το νόμο, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς εξήγηση εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, ακολουθήστε τη διαδικασία στην ακόλουθη σελίδα: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να είναι άθικτο, στην αρχική ή κατάλληλη συσκευασία με όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Στείλτε το προϊόν με συστημένο δέμα.

Η τιμή αγοράς θα επιστραφεί ή η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος σας στην κεντρική αποθήκη μας ή από την παραλαβή του αποδεικτικού αποστολής που απεστάλη στο email μας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον αποστολέα. Δεν δεχόμαστε αποστολές με χρέωση παραλήπτη.

Κατά την υπαναχώρηση από τη σύμβαση όπου ο πελάτης χρησιμοποίησε κωδικό προσφοράς, αυτά τα χρήματα θεωρούνται ως έκπτωση και δεν επιστρέφονται στον χρήστη. Επιστρέφεται μόνο το ποσό που καταβλήθηκε.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιστροφές προϊόντων μπορείτε να βρείτε στους Όρους Συναλλαγών. Σε περίπτωση πρόσθετων ερωτήσεων ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν ο αριθμός, το μέγεθος ή το χρώμα του προϊόντος της παραγγελίας (παπούτσια ή ρούχα) δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να το αλλάξετε. Για να αντικαταστήσετε το ίδιο προϊόν με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, ακολουθήστε τη διαδικασία στην ακόλουθη σελίδα: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η τιμή αγοράς θα επιστραφεί ή η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος σας στην κεντρική αποθήκη μας ή από την παραλαβή του αποδεικτικού αποστολής που απεστάλη στο email μας.

You have successfully subscribed!